Zwembadseizoen Middelstum eindigt spectaculair - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Zwembadseizoen Middelstum eindigt spectaculair

Afgelopen weekend werd het zwembadseizoen in het Middelstumer zwembad spectaculair afgesloten. Het begon vrijdag met een kidsparty. De kinderen konden de laatste duik nemen van dit seizoen! Met wat discomuziek en wat versnaperingen werd er door de kinderen een punt gezet achter dit zwembadseizoen. Het afgelopen seizoen kwamen er tegen de 5000 bezoekers.
Zaterdag 10 september mochten de honden vanaf 13.00 uur komen zwemmen. En de eerste sprong er klokslag 13.00 uur in. Het asiel uit Zuidwolde was aanwezig om adviezen te geven rondom de hond en het werk binnen het asiel. Onze plaatselijke dierenwinkel Steendam sponsorde bij vertrek voor iedere hond lekkere kluifjes. Waarvoor hartelijk dank!

En tot slot activiteit was er zondag 11 september een demonstratie  van de Modelbouwboten. Iedereen is was  hiervoor harte welkom! Vaargroep Ekenstein liet prachtige boten varen door het Middelstumer zwembad.

Alle vrijwilligers van Zwembad Middelstum kijken terug op een mooi afsluitingsweekend. We maken de komende weken het bad en alle gebouwen erom heen winterklaar. En dan hopen we de zwemmers in 2023 weer te ontmoeten in ons Middelstumer zwembad!

Bron: Zwembad Middelstum (13 september 2022) foto's Jannes Klaassen en Zwembad Middelstum
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud