ZomerVISkaravaan komt in Bedum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

ZomerVISkaravaan komt in Bedum

Heb jij kinderen tussen de 8 en 14 jaar of val je zelf in deze leeftijdscategorie? In samenwerking met Hengelclub Onderdendam & HSV De Witte Dobber wordt een supergaaf JeugdVISevent georganiseerd op donderdag 25 juli, aan VISwater Geert Reinderspark, t.h.v. Ommelanderdrift 56, Bedum. Deze dag is onderdeel van de ZomerVISkaravaan. Het JeugdVISevent duurt van 09:30 tot 14:30 uur. De activiteiten zijn niet tijdsgebonden dus je kunt inlopen wanneer je maar wilt, mits je vooraf bent aangemeld. De organisatie zorgt voor hengels, aas en voer en er is gratis drinken beschikbaar. Een lunchpakket moet je wél zelf meenemen.


Over de ZomerVISkaravaan
Door het hele land – dus ook bij jou in de buurt – vinden in de maanden juli, augustus en september 41 ééndaagse JeugdVISevents plaats. Hier is van alles te beleven voor de jeugdige deelnemers: zelf vissen onder begeleiding van professionals, het maken van je eigen vistuigje en het leren omgaan met gevangen vis (zoals het onthaken). Maar bijvoorbeeld ook het werpen op targets en in gevecht gaan met grote vissen op de drilsimulator. Alle deelnemende kinderen krijgen ook een goodiebag en een gratis hengel.
Inschrijven vol=vol
Meer informatie over de ZomerVISkaravaan en de locaties van alle JeugdVISevents is te vinden op www.stekkie.nl. Hier kunnen ouders hun kind per locatie digitaal inschrijven voor deelname. De deelname is voor kinderen van 8  t/m 14 jaar en is beperkt tot maximaal 75 kinderen, dus vol=vol!

Voor vragen kun je terecht bij Alisha Hansma of Jarno Veldhuizen, via tel. 030-6058400 of via het mailadres zomerviskaravaan@sportvisserijnederland.nl!

Bron: HC de Witte Dobber (23 juni 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud