Zo viert Middelstum oud en nieuw deel 2 - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Zo viert Middelstum oud en nieuw deel 2

Na een "ouderwetse" jaarwisseling (met weer een goed gevuld Concordiaplein) maken we de balans op. Na twee Corona Jaren waarin er niet veel kon en mocht was het zoals gezegd weer een ouderwetse jaarwisseling. Er werd volgens diverse bronnen buitengewoon veel geknald en geschoten. Ook om 12 uur ging er bijzonder veel vuurwerk de lucht in. Een prachtig moment voor de vuurwerkliefhebbers, ietsje minder voor de mensen die hier minder van houden.
In veel steden werd de vuurwerkshow afgelast, maar de show op het Concordiaplein ging gewoon door, het was prima weer op dat moment.  Een prachtige show die mogelijk is gemaakt door: HC De Witte Dobber, Ijsbaanvereniging Middelstum en de De Schaats. Met dank aan het SNS fonds en de Handelsvereniging Middelstum. Beste mensen Middelstum is jullie dankbaar.

Op een aantal plekken in het dorp waren plekken waar vooral jongeren samen kwamen om te vieren te drinken en om vreugdevuren te maken. Het was ook een jaarwisseling met voor het eerst geen massale bijeenkomst in Vita Nova, of dit gemist is hebben we niet kunnen achterhalen. Wel konden mensen gelukkig nog samenkomen in de Kloaverstee om elkaar daar een gelukkig nieuwjaar te wensen.

Middelstum-info maakte zijn traditionele rondje op Nieuwjaarsdag en deelt graag de foto's met u.

Bron: Team Middelstum-info (1 januari 2023) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud