Word lid van de Plaatselijke Commissie van de Hippolytus kerk in Middelstum! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Word lid van de Plaatselijke Commissie van de Hippolytus kerk in Middelstum!

De Stichting Oude Groninger Kerken is opzoek naar enthousiaste vrijwilligers voor de Plaatselijke Commissie van de Hippolytus kerk. Vind jij het organiseren en regelen van activiteiten leuk? Meld je aan!


Deze werkgroep valt onder de Stichting Oude Groninger Kerken en doet het beheer van de kerk in Middelstum. De groep organiseert culturele- en dorpsactiviteiten zoals rondleidingen, concerten en coördineert de verhuur van de kerk. De Plaatselijke Commissie is actief betrokken bij de totstandkoming van de theatervoorstelling Veur Aaltied in 2022. Bijna iedere SOGK-kerk wordt beheerd door zo’n Plaatselijke Commissie. De Hippolytus kerk is onderdeel van het Grootste museum van Nederland. Er wordt van de leden verwacht dat zij een actieve rol aannemen om hier publiciteit aan te geven.

Wil je hier meer over weten? Kom dan maandag 17 januari 2022 naar de informatiebijeenkomst waarin verteld wordt over het reilen en zeilen van een Plaatselijke Commissie en wat het inhoudt vrijwilliger voor de SOGK te zijn. Vanaf 19.15 uur bent u van harte welkom in de Hippolytus kerk in Middelstum (Concordiaplein 1) voor een kopje koffie of thee en om 19.30 beginnen we. Als dit iets voor jou is kun je je na afloop aanmelden als lid van de Plaatselijke Commissie.

We houden de ontwikkelingen rondom corona nauwlettend in de gaten. Nieuwe maatregelen kunnen van invloed zijn op deze activiteit. We vragen u daarom om zich aan te melden voor deze bijeenkomst zodat we u op de hoogte kunnen houden als er iets verandert. Aanmelden kan via vrijwilligers@groningerkerken.nl.

Bron: Stichting Oude Groninger Kerken (16 december 2021) foto Janneke van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud