Wandelgroep opgericht in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Wandelgroep opgericht in Middelstum

Lijkt je het leuk om een wandelgroep te begeleiden in Middelstum of Loppersum? Lees dan verder! Het wandelseizoen komt er straks weer aan en daarom is Huis voor de Sport Groningen opzoek naar vrijwilliger(s) die het leuk vinden om een wandelgroep te begeleiden. Als wandelbegeleider moet je minimaal 45 minuten achtereen kunnen wandelen. Het begeleiden van de wandelgroep doe je zelfstandig, maar je krijgt ondersteuning van de beweegcoach van Huis voor de Sport Groningen.


Wandelgroep Loppersum
Elke maandag om 12.30 uur verzameld de wandelgroep bij het station in Loppersum. Er worden twee afstanden gelopen, de ene groep loopt 30 minuten en de andere groep meer dan 60 minuten. Voor de wandelgroep van 30 minuten zijn we opzoek naar een extra begeleider die het bestaande team kan versterken.
Nieuw in Middelstum
Samen met een beweegcoach wordt er een nieuwe wandelgroep opgericht in Middelstum, start gaat plaatsvinden in Maart 2024. De wandelingen zullen 20-30 minuten duren. Deze wandelgroep is speciaal voor inwoners die graag willen beginnen met wandelen en nog niet zo lang kunnen wandelen. Het looptempo wordt aangepast naar de snelheid van de groep.
Rol van de beweegcoach
De beweegcoaches van Huis voor de Sport Groningen zorgen voor de promotie van de wandelgroepen. Daarnaast organiseren zij ook bijeenkomsten om de wandelbegeleiders te bedanken voor hun inzet.
Meer informatie
Wil je meer informatie en/of wil jij je aanmelden om wandelbegeleider te worden? Neem dan contact op met Kirsten Pheifer, beweegcoach in de gemeente Eemsdelta, via telefoonnummer 06-83134875 of via k.pheifer@hvdsg.nl.

Bron: Huis voor de sport Groningen (14 december 2023) foto van Pixabay rechtenvrij
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud