Tweede editie Kleintje Woodstock opnieuw een gigantisch succes - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Tweede editie Kleintje Woodstock opnieuw een gigantisch succes

Ook de tweede editie van het mini festival "Kleintje Woodstock" is een gigantisch succes geworden. Na de editie in 2019 kon deze tweede versie dan ook niet uitblijven. Harm Visser van de organisatie zei het in zijn welkomstwoord: "Na de eerste editie werd er op social media geschreven dat er een nieuwe traditie in Middelstum was geboren en dat is gebleken. Door Corona duurde het wat langer dan verwacht, maar hier is hij dan, de tweede editie van Kleintje Woodstock. Iedereen veel plezier"
In een uiterst sfeervol en prachtig versierd  Asingapark genoten jong en oud ( en dat is letterlijk, de jongste bezoeker was nog geen jaar en de oudste diep in de 80) van schitterende muziek maar vooral van gezelligheid en PEACE en heerlijke hapjes en drankjes. Opvallend waren de voordelige prijzen die je hiervoor moest betalen.

De zanger van de band Concours Hippieque was ook diep onder de indruk: "We waren hier al op tijd om zelf ook te genieten van dit unieke en sfeervolle festival"

Complimenten aan alle vrijwilligers die dit festival hebben mogelijk gemaakt want er is zeer veel werk verricht. Na dit succes kan een derde editie niet uitblijven,

Middelstum-info was aanwezig om een fotoreportage te maken. In een later stadium komt er ook een film.

Bron: Team Middelstum-info (10 september 2023) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud