Twee avonden feest in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Twee avonden feest in Middelstum

Op 23 en 24 december organiseert DB-Facility 2 avonden feest bij de Hippolytushal in Middelstum, beide avonden zal er vanaf 20:00 uur t/m 01:00 uur een uitgebreide programmering zijn van artiesten.23 december:
Qmusic The Party – 4 Uur Fout:
Al 15 jaar is het een begrip in Nederland met ongekende populariteit. Qmusic is uitvinder van het genre Fout en dat zorgt ervoor dat onze dj’s exact weten hoe ze een Fout Feest moeten maken. ABBA, Backstreet Boys, Macarena, Rainbow in the Sky, ze komen allemaal voorbij.
Bereid je voor op gezelligheid vanaf de eerste minuut en pijnlijke voeten van het dansen in de laatste minuut.
Greymen:
‘Het is nooit te laat om te schitteren in een popband!’ dachten 5 ‘grijze’, maar uiterst jeugdige, mannen uit Groningen een aantal jaren geleden. Ze gingen wekelijks repeteren en vormden de band GREYMEN. Inmiddels spelen ze menig feest, festival of kroeg plat met diverse covers van o.a. U2, Golden Earring, De Dijk, Herman Brood en Kool And The Gang.
Dus heb je zin om te dansen, mee te zingen en bovenal mee te genieten van tijdloze
Top 2000 hits? Dan zien we je graag bij een optreden van GREYMEN. Tot gauw!
Sieme.nl:
Met een voorliefde voor muziek, begint Sieme Gerrijts op 12-jarige leeftijd muziek te draaien op zijn basisschool en feestjes in zijn woonplaats Middelstum. Hij weet er keer op keer een knalfeest van te maken. In 2003 organiseert hij z’n eerste eigen feest in Discotheek Moonlight: Sieme.nl Party.
De eerste editie met toenmalig ‘Goede tijden, Slechte tijden’ actrice Aukje van Ginneken was een groot succes. De editie die daarop volgde was op Sunsation. In 2004 gingen 1500 man uit hun dak tijdens de Hollandse avond.
In de jaren die erop volgde zijn er verschillende edities geweest in Middelstum en Bedum. Zo stonden o.a. de Party Animals, Dave Roelvink, Spike & Jamie van Di-rect en Freddy Moreira op zijn populaire party’s.
Hij draait verschillende muziekstijlen. Of het nu gaat om een bruiloft, themafeest, jubileum of muziek-, bedrijfs- of sportevenement. Van Nederlandstalig tot rock, pop en disco, van Top 40 tot dance, de leukste dance classics (80’s, 90’s) tot en van aprés ski tot happy hardcore; DJ Sieme weet er altijd een feestje van te maken.

24 december:
Jan Biggel:
Kerstkindje Jan Biggel is inmiddels bekend door heel Nederland, met zijn unieke sound en zijn on- eindige enthousiasme zet hij menig feest op zijn kop. In 2020 laat hij voor het eerst landelijk van zich horen met Fleske d’rin Fleske d’r uit en natuurlijk zijn mega hit ‘Ons Moeder Zeej Nog’.
Samen met Arno Sloot maakte hij ‘Ik Wil Alleen Likes’ en ‘We Gaan Op Stap’. Met zijn kamer vullende persoonlijkheid zorgt hij dat de glazen gevuld worden en de stemming stijgt. Om de feestvreugde te verhogen heeft hij speciaal voor Carnaval 2022 de video van ‘Ons Moeder Zeej Nog’ opgefrist en verscheen de singel met de Alpenzusjes, ‘Superman’. Daarna heeft hij de samenwerking met Spe-cial Krew gezocht, waar het nummer ‘Stuiteruh’ uit kwam. Een energiek, uptempo nummer waar de grond van trilt! Voor het WK verscheen de Oranje single. Jan Biggel schreef voor carnaval 2023 de nieuwe plaat, Als Bij Ons D’n Haon Weer Kraait...
En de recente single ‘Lilluke Linda’ is inmiddels ook een niet te missen meezinger op menig feest. Zijn levensmotto: Met humor kom je overal. Wij durven wel te zeggen: Het Is Pas Feest Als Jan Big- gel Is Geweest!
Barry Fest:
OPGEPAST: WILDE FLAMINGO’S EN CONFETTI!
Met singles als ‘Vamos a la Playa’ en ‘Ferry de Roze Flamingo’ kan je niet meer om dit duo heen.‘’Barry Fest& De Mike’’, zoals het duo sinds kort door het leven gaat, weten altijd hun publiekplat te spelen. Niet alleenmet goede muziek, maar vooral met enorm veel interactie. De twee vrienden voor het levenhebben namelijk een ergaanstekelijke energie en fantastische chemie op het podium.
Laat je niet misleiden door de verwachting dat er vooral billenschud muziek gedraaid wordt metonze Mike. Deze bountygaat namelijk keihard op Nederlandse meezingers en hardstyle klappers. Al vindt Barry het ookwel eens mooi om hemte laten twerken.
Dankzij de samenwerking met Flügel worden er diverse artikelen in het publiek geslingerd enmaakt iemand zelfs kans op een doos Flügel!Daarvoor moet je natuurlijk wel even de klompendans goed uitvoeren.
Bakker & Niehaus:
Het duo Bakker & Niehaus wordt gevormd door Pieter Bakker en Sander Niehaus, die al jarenlang samen in de band Alice Springs spelen.
Country, Pop, Rock (‘n Roll), en natuurlijk Ierse folk zijn de stijlen waarin deze twee ervaren muzikanten hun muziek ten gehore brengen.
Met een akoestische gitaar, elektrische gitaar, viool en een bassdrum passeren alle grote hits en meezingers van de jaren ’60 tot nu de revue en wordt overgoten met een enthousiast sausje.
Christmas Nel:
Christmas Nel zingt bekende kerstliedjes van Rudolph The Red Nosed Reindeer tot Last Christmas.
All time Christmas classics & carols. Voornamelijk in het Engels, maar heel soms ook in het Nederlands. Kom zondag 24 december helemaal in kerststemming met Christmas Nel in onze speciale Christmas Pub!
Kortom dit wil je niet missen, tickets zijn te verkrijgen via www.db-facility.nl of https://www.eventbrite.nl/e/tickets-feestavond-en-kerstnachtbal-737127015747

Bron: David de Boer (17 december 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud