Stichting Dorpsbelangen Middelstum zoekt nieuwe bestuursleden - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Stichting Dorpsbelangen Middelstum zoekt nieuwe bestuursleden

De Stichting Dorpsbelangen Middelstum zet zich in voor de belangen van Middelstum en heeft als doel het bijdragen aan de verbetering van de leefbaarheid van het dorp. De stichting kent, naast het bestuur, talloze vrijwilligers die zich inzetten voor activiteiten en werkgroepen van Dorpsbelangen. Door deze inzet kan de stichting een grote bijdrage leveren aan de leefbaarheid van het dorp Middelstum.


Als bestuurslid praat je mee over actuele onderwerpen die spelen in Middelstum, zoals de versterkingsoperatie, sloop- en nieuwbouw, voorzieningen, verkeersveiligheid, wandel- en fietsroutes, recreatie, groen in het dorp etc. Ook onderhoudt Dorpsbelangen contact met de Gemeente, verenigingen in het dorp en werkt samen met de Gebiedsregisseur van de Gemeente Eemsdelta.

Het bestuur bestaat uit een leuke groep vrijwilligers die betrokken is bij het dorp en zich met elkaar inzetten voor het dorp en de stichting. Als bestuur vergaderen we één keer in de zes weken (’s avonds).

Vind je van jezelf dat je een betrokken inwoner bent van het dorp, of wil je dat graag worden? Wil je graag wat van je beschikbare tijd en energie steken als vrijwilliger in het bestuurswerk van Dorpsbelangen en daarmee op een positieve manier bijdragen aan de leefbaarheid van ons dorp?

Neem dan contact op via e-mail: dorpmiddelstum@gmail.com. Ook voor vragen kun je hier terecht.

Bron: Stichting Dorpsbelangen Middelstum (26 september 2022)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud