Scholierenkampioenschappen Tafeltennis - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Scholierenkampioenschappen Tafeltennis

Dag jonge sportvriend, De afgelopen weken heb jij tijdens de gymles kennis kunnen maken met tafeltennis. Vond je dat leuk en heb jij zin om samen met een vriend of vriendin de strijd aan te gaan met klasgenootjes en kinderen van andere scholen uit het dorp? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Tafeltennisvereniging Midstars nodigt je uit voor het Scholierenkampioenschap Tafeltennis op vrijdag 5 april 2024.


 
 
Tafeltennisvereniging Midstars?
Jazeker, middenin ons dorp met sinds een paar jaar weer een jeugdgroep die op de vrijdagmiddag traint van 17:00-18:00 uur. Het is altijd gezellig bij ons, maar we zien graag nog meer kinderen uit het dorp komen tafeltennissen, dus wees van harte welkom! Weet je wat zo leuk is? Midstars is niet zomaar een tafeltennisclub; we zijn de enige club in het hele Noorden die op eredivisieniveau speelt!

Meedoen?
Alle kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn welkom. Vorm een team met een vriend of vriendin en geef je samen op. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretaris@midstars.nl. Voor de indeling zou het fijn zijn als je daarbij doorgeeft in welke groep(en) jullie zitten en op welke school.

De Scholierenkampioenschappen vinden plaats in onze sporthal aan de Coendersweg 15a. De zaal gaat open om 14:00 uur en de eerste wedstrijden beginnen om 14:30 uur. Rond 16:30 uur sluiten we af met een feestelijke prijsuitreiking.

Maar ik kan helemaal niet zo goed tafeltennissen?
 
Maak je geen zorgen als je nog niet zo goed kunt tafeltennissen; het belangrijkste is dat je plezier hebt! Trek je sportkleding aan, neem je zaalschoenen mee en als je een tafeltennisbatje hebt, mag je die zeker meebrengen. Zo niet, dan zorgen wij ervoor.

We hopen je te zien op 5 april.  Wie weet ben jij straks wel één van de nieuwe kampioenen!

Bron: TTV Midstars (26 maart 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud