Schitterende editie 2023 - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Schitterende editie 2023

Op 9 december 2023 gaf fanfare Concordia Middelstum haar jaarlijkse kerstconcert Sterren Stralen in de goedgevulde en fraai aangeklede Hoeksteenkerk van Middelstum.

Onder de noemer "Alles is kerst" hadden de leden van Concordia zich in glitterkostuums gestoken en trakteerden het publiek op zeer gevarieerd repertoire. Zo werd het gedragen “Hymn for Diana” van Joseph Turin uitgevoerd maar ontrak ook de kerstklassieker “Driving Home for Christmas” van Chris Rea niet. De vakkundige leiding was weer in handen van dirigent Richard Visser terwijl Douwe Kool tekende voor de presentatie.
Een bijzondere plaats in het programma was weggelegd voor de Omniband. Het trio bespeelt om ludieke wijze allerlei instrumenten en dat leidde regelmatig tot hilarische situaties. Het publiek kreeg volop de gelegenheid mee te doen en uiteindelijk bleef niemand op zijn stoel zitten.

De komende maand is fanfare Concordia staan er nog meerdere activiteiten op het programma, waaronder op 24 december de kerstnachtdienst in Middelstum en op 25 december de rondgang door dorp. Ook zal de fanfare traditiegetrouw het besloten eindejaarsfeest van 's Heerloo Bedum begeleiden.

Bron: Fanfare Concordia (11 december 2023) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud