Prachtige herinneringen - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Prachtige herinneringen

Anna de Vries- Maarhuis stuurde ons onderstaande woorden. Woorden recht uit het hart om op haar manier woorden te geven aan dit afscheid.Hippolytushoes.
Wat een heerlijke jaren meegemaakt met al mijn lieve bewoners. Zoveel dierbare herinneringen, gesprekken, problemen, raadgeven, medelijden, medeleven. Ik heb heel vaak tegen mijn mensen deze spreuk gezegd:  

Ik hou van jullie allemaal, van de een een beetje meer, van de ander een beetje minder, en sommigen kan ik achter het behang plakken, maar ik hou wel heel veel van jullie allen. Zo vaak afscheid genomen, zoveel tranen gehuild. Maar het hoort erbij als je met mensen werkt en liefhebt.

Al meerdere boeken uit gegeven in het Hippolytushoes. En het is altijd een feestje geweest. Ook met het personeel heb ik altijd goed en prettig kunnen samenwerken en nog. Ook van hen afscheid nemen is niet eenvoudig en het valt mij moeilijk.

En ook met ons koor ‘’de Golden Hippies’’ samen zingen en plezier, wij bestaan al weer ruim vijf jaar. Zoveel goeds samen gehad met optredens. Ik heb prachtige herinneringen aan mijn ‘’Hippolytushoes’’ Dat pakt niemand mij meer af, ik koester de liefde van mijn mensen. Allen krijgen van mij een omarming en een knuvvel, eefkes snoetje knovveln, hoort erbij toch? En dat 45 jaar lang, liefde en genegenheid, het raakt nooit op.

Bron: Anna de Vries Maarhuis (2 mei 2019) foto uit het archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud