PKN-kraam op braderie in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

PKN-kraam op braderie in Middelstum

Tijdens de braderie op donderdag 12 mei 2022 in Middelstum zal er ook een kraam te zien zijn van de Protestantse Gemeente Middelstum welke georganiseerd wordt vanuit de Jeugdraad. De braderie wordt gehouden van 13.00 uur tot 21.00 uur, de PKN-kraam vindt u tegenover drogisterij Marja, bij de oprit aan de zijkant van de Hoeksteenkerk.Wat hebben we te bieden:
 
Boekenmarkt
 
Een brede collectie tweedehands boeken is een bezoekje zeker waard, misschien zoekt u nog wat te lezen voor de zomertijd, of heeft u interesse voor een informatief boek. Voor een mooi prijsje bent u de nieuwe eigenaar!
 
Eén boek kost € 1,00 / drie boeken kosten € 2,50 / zeven boeken kosten € 5,00 (in de kerk is mogelijkheid om te pinnen).

 
Diverse Prijsspelletjes
 
*   Rad van Holland, een draai aan het rad bepaalt of u/jij wel of geen prijsje wint.
 
*   Voor de jongste jeugd bepaalt een snoepfluitje of er een kinderprijsje te winnen is.
 
*   Wie raadt de prijs van het Holland-bakpakket ? Degene die het dichtst bij de prijs zit zal het pakket in ontvangst kunnen nemen.
 
*   Wie raadt het aantal kadootjes dat in een toren zit ? Degene die er het dichtste bij zit wint een kadobon ‘Kids’cadeau’.

 
Marsslaan
 
Wie de langsvliegende Mars weet te raken met een hamer mag deze lekker opeten.

De opbrengst:
De opbrengst van de braderie gaat naar twee doelen te weten;
 
Stichting Steun je Medemens (www.stichtingsjm.nl) , deze stichting is in 2017 opgericht met als doel het (in natura) ondersteunen van kinderen van ouders die het financieel zwaar hebben maar net teveel verdienen om ondersteuning van een voedselbank te ontvangen. De Stichting zorgt voor voedselpakketten, verjaardagspakketten, een leuke pakjesavond en een kerstpakket. Tevens ondersteunen ze hun cliënten iedere maand met gratis kleding, verzorgingsproducten en huisraad. De mensen die in aanmerking komen zijn woonachtig in de gemeente Eemsdelta.

 
Sinds december 2021 is het Stichtinghuis gevestigd aan de achterkant van de Waardevol Leven Gemeente, in een unit op de parkeerplaats (Badweg 20 te Loppersum). Iedereen is hier welkom, niet-cliënten betalen kleine prijsjes voor de goederen. Donaties zijn welkom in de vorm van financiële giften of het doneren van goederen (nieuw of tweedehands).   
 
Jeugdwerk PKN-Middelstum, door de Protestantse Gemeente Middelstum worden veel activiteiten voor de jeugd georganiseerd, gasten zijn altijd welkom.
 
 
We hopen u/jou donderdag te mogen ontmoeten op de braderie!

Bron: Jeugdraad Protestantse Gemeente Middelstum (8 mei 2022)
 
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud