Piet van Klap - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Piet van Klap

Op de inloopdag van de Historische Vereniging in het Hippolytushoes in Middelstum op zaterdag 16 december van 10.00 tot 16.00 uur staat Fré Schreiber ook weer met zijn kraam met kratten vol nieuwe Groningse boeken voor slechts 1 euro per stuk. Daarnaast een aantal tweedehandse Groningse cd’s, ook maar voor 1 euro. Ook mag elke bezoeker gratis 2 Groningse kaartjes uitzoeken. Dit allemaal voor het goede doel. Opbrengst en giften zijn voor de kids in de sloppenwijken in Namibië om hen wat extra’s te eten te geven met de Kerst.


In de zelfde kraam staat die hele dag ook zijn dorpsgenoot  Piet de Winter om zijn boek aan te prijzen dat op 20 maart 2024 verschijnt: PIET VAN KLAP. Een boek met meer dan 100 sappige verhalen uit het leven van Piet van Willem en Ebeltje. U kunt het boek ter plekke bestellen, want er worden slecht 100 boeken gedrukt en op = op.

Mien pa was n guut. Hai hil van geroaniums.Overaal om t hoes tou, over ale hekjes hingen geroaniums. d’Aine nog schierder as d’aander. Dou e op penzioun ging, kreeg e der nog meer oardeghaid aan. As t voaderdag was, kreeg hai van moeke aaltied ain of twij geroaniums. n Hail feest. Dou wer t weer ais moekedag. Elk haar wat veur moeke en pa gaf ook n kedo. t Was schier deur hom ienpakt en wat zat ter ien? n Deus segoaren!

Bron & foto's: Fré Schreiber (8 december 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud