Opnieuw maximale winst voor KlimaatgroepStars - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Opnieuw maximale winst voor KlimaatgroepStars

De tafeltennissers van KlimaatgroepStars hebben zichzelf evenals vorige week een goede dienst bewezen in de strijd om een plek in de kampioenspoule van de eredivisie. Twee weken geleden werd met 6-1 gewonnen van VeerhuisWessem/Westa en nu was de score nog beter, 7-0 winst tegen De Boer Taverzo 2 uit Zoetermeer.Colin Rengers, Shuohan Men en Alexis Douin kwamen bij KlimaatgroepStars achter de tafel. Rengers is de laatste wedstrijden goed op dreef en toonde zijn goede vorm door good-old Jonah Kahn in drie games te verslaan. Alexis Douin had vijf games nodig om Arjan Huiden aan de zegekar te binden. De Fransman van KlimaatgroepStars maakte er een mooie wedstrijd van. Lange ralley’s met Huiden vooral in de verdediging brachten het publiek in vervoering. Wanneer daarom gevraagd werd stak de KlimaatgroepStars speler een tandje bij en won in vijf boeiende games. Shuohan Men maakt een sterke periode door na haar reis naar haar vaderland China. Steeds weet ze de druk bij haar tegenstanders te leggen. Af en toe een gebalde vuist geeft aan dat ze goed in haar vel zit. Patrick Bruijne ondervond dat ook. Hij werd met een 3-0 verlies naar de spelersbank verwezen.

Na de pauze kende Colin Rengers een ijzersterke start tegen Arjan Huiden. Ook hier weer mooie slagenwisselingen waarvoor het publiek naar het tafeltennis komt. Rengers kon dan ook op een warm applaus van de ongeveer veertig aanwezige toeschouwers rekenen na zijn winst op Huiden. Shuohan Men toonde in haar wedstrijd tegen Jonah Kahn nog maar eens haar topvorm en trakteerde de speler van De Boer Taverzo op een 3-0 nederlaag. Alexis Douin deed wat van hem verwacht werd, namelijk winnen van Patrick Bruijne.  Aangezien het dubbelspel eveneens een prooi was voor de Middelstumers verscheen de einduitslag 7-0 op het vernieuwde elektronische scorebord.

Na afloop tevreden gezichten. Zeker voor wat betreft de Nederlandse inbreng bij de prima resultaten van KlimaatgroepStars. Door de resultaten van de afgelopen twee wedstrijden heeft de ploeg zich een stevige plaats bij de eerste vier clubs verworven. De eerste vier clubs spelen om de najaarstitel van Nederland. Eén van de andere kandidaten voor een top-vier klassering is Estillon Maashorst. De Brabanders komen op zondag 29 oktober naar Middelstum. Het belooft een zeer interessante wedstrijd te worden tegen de Brabanders.

Bron & foto: KlimaatgroepStars (16 oktober 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud