Nieuwsbericht van Bibliotheek Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Nieuwsbericht van Bibliotheek Middelstum

Wie aan de bibliotheek denkt, denkt aan boeken, tijdschriften, DVD’s, E-books en luisterboeken, maar inmiddels zijn wij veel meer dan boeken alleen. In de bibliotheek van Middelstum hebben wij een leestafel waar u onder het genot van een gratis kopje koffie of thee het Dagblad van het Noorden kunt doornemen of een van de vele week -en/of maandbladen. Wij hebben een werkplek met PC, vanwaar u ook kunt printen.Bij de prentenboeken hebben wij ook allerlei speelgoed staan, zodat uw kind kan spelen terwijl u rustig een boek uitzoekt of een tijdschrift leest. Ook worden er meer activiteiten georganiseerd nu wij ook bij de Gemeente Eemsdelta horen. Houd onze site, www.biblionetgroningen.nl/middelstum en Facebook, Bibliotheken Eemsdelta en de regionale kranten daarom goed in de gaten. Ook Online bieden wij van alles aan:

Via www.biblionetgroningen.nl kunt u zoeken naar uw favoriete boek, tijdschrift of DVD en wilt u er zeker van zijn dat het er is, reserveer het dan. U krijgt een mailtje als het klaar staat in de door u gekozen bibliotheek. Lees en luisterboeken staan online via de Online bibliotheek-app. Ook ideaal voor de jongeren onder ons die voor hun lijst moeten lezen/luisteren.

Wilt u weten hoe u een e-boek op de e-reader kunt zetten, zie hiervoor onderstaande link. https://www.onlinebibliotheek.nl/klantenservice/e-books/e-reader.html

Bron & foto: Bibliotheek Middelstum (19 april 2022)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud