Nieuws van De Bibliotheek oktober 2019 - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Nieuws van De Bibliotheek oktober 2019

Sinds 12 juli is de bibliotheek gevestigd in het nieuwe Kindcentrum aan de Zuiderstraat, samen met Kids2b (kinderopvang) en de basis scholen De Wilster en Wicher Zitsema. Openingstijden van de bieb zijn: Dinsdag 14.30-17.30 uur en Vrijdag  14.30-20.00 uur. We zijn nog bezig met verruiming van de openingstijden, kijk op de website voor de juiste dagen/tijden: www.biblionetgroningen.nl en dan klikken op bibliotheken, daarna kun je aangeven bij welke bieb je wilt kijken.

Wist u dat ….de bibliotheek ook een Boek aan huis service heeft? Bent u slecht ter been of kunt u om andere gezondheidsredenen niet in staat boeken te halen/ruilen, neem dan contact op via de mail: middelstum@biblionetgroningen.nl of per telefoon op dinsdag/vrijdag middag 088 5061842.

Het favoriete boek van…..
We willen graag elke maand een bladzijde in het ‘tLougnijs vullen met oa: Het favoriete boek van…. De bedoeling hiervan is dat we bezoekers en vrijwilligers willen vragen wat hun aanraders zijn, en deze dan plaatsen in de Dorpskrant en Middelstum-info
 
 
Deze keer belichten we het favoriete boek (serie) van vrijwilliger Adrie Timmer: Debbie Macomber – (5 delen) beginnend met:Bron: Bibliotheek Middelstum (21 oktober 2019)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud