Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum wint restant van WVV

Gisteravond werd het restant van het gestaakte duel tussen de v.v. Middelstum en WVV uit Winschoten uitgespeeld. De wedstrijd begon met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg. Onder leiding van dhr Westerloo werden de resterende 12 minuten (en blessuretijd) uitgespeeld.

Middelstum liet zich ook in deze laatste 12 minuten niet verrassen zoals de trots van het Noorden in Zwolle wel was overkomen een dag eeerder. Al na 2 minuten wedstrijd had de ploeg van Frank Konneman haar voorsprong verdubbeld. Uit een vrije trap scoorde Romke Kopershoek de 2-0 voor de blauwhemden. Met welke illusies de ploeg uit Winschoten opnieuw was afgereisd, Middelstum liet zich het kaas niet van het brood eten door de Rood zwarten uit Oost Groningen.

Na 10 minuten was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Een mooie steekpass op Kopershoek werd door de jongeling van Middelstum beheerst achter de Winschoter doelman tegen de touwen geschoten 3-0. WVV kon slechts één keer gevaarlijk worden voor het doel van Middelstum waar doelman Jeroen Smit paraat was om het gevaar te keren. Na ruim 15 minuten was de wedstrijd alweer ten einde en kon Middelstum de belangrijke driepunter toevoegen aan het totaal.

Komende zaterdag staat de derby uit bij de Heracliden op het programma. Een week later, zaterdag 11 mei, opnieuw een derby op het sportpark van Middelstum waar gemeentegenoot De Fivel dan op bezoek komt.

Middelstum – WVV 3-0 (0-0): 1-0 Boelema (78); 2-0 Korpershoek (80); 3-0 Kopershoek (88)

Bekijk het FOTOVERSLAG van deze wedstrijd.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (1 mei 2019) foto’s Jaap van der Laan