Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum wint opnieuw met 3 goals verschil van De Fivel

Middelstum kende zaterdagmiddag maar weinig problemen in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot De Fivel uit Zeerijp. De Meinardi brigade kende een droomstart en stond na 4 minuten al op een 1-0 voorsprong door een prachtige kopbal van Aijolt Douma. Ook na de voorsprong was Middelstum de betere ploeg al wist men dat voor de theepauze niet uit te drukken met meer doelpunten.
Ook na de theepauze had thuisploeg Middelstum maar weinig te duchten van de bezoekers uit Zeerijp. Het duurde tot aan de 70e minuut alvorens de blauwhemden de voorsprong verdubbelden. Opnieuw was Douma die trefferzeker was voor de blauwhemden 2-0. Vlak voor tijd scoorde Max Oldenhof de derde treffer (3-0) voor zijn ploeg waarmee net als in de voorgaande ontmoeting Middelstum ook nu met 3 doelpunten verschil de wedstrijd naar zich toe kon trekken.

Komende zaterdag gaan de blauwhemden op bezoek bij hekkensluiter SC Stadspark. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 18 maart, dan komt Mamio op bezoek op het sportpark aan de Coendersweg in Middelstum.

Middelstum - De Fivel 3-0 (1-0): 1-0 Aijolt Douma (4); 2-0 Aijolt Douma (70); 3-0 Max Oldenhof (90)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (5 maart 2023) foto's Jaap van der Laan