Middelstum vergeet kansen te verzilveren tegen VVK - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum vergeet kansen te verzilveren tegen VVK

Middelstum heeft zaterdag de uitwedstrijd tegen VVK opnieuw afgesloten met een nederlaag. De ploeg van trainer Jelmer Meinardi grossierde in vele kansen maar wist deze niet te verzilveren. Uitgerekend oud Middelstum spits Mateo Milkovic deed zijn oude ploeg de das om in de 94e minuut scoorde hij de winnende treffer voor de ploeg uit Groningen.

Voetballend is het bij Middelstum ook dit seizoen wel in orde. De blauwhemden kunnen voetballend met elke ploeg uit de vierde klasse C wel meekomen. Zaterdag in de uitwedstrijd tegen VVK liet de ploeg wederom zien waarom men wordt gerekend als één van de vele ploegen die kunnen strijden om de titel. Waar het echter opnieuw aan schortte werd zaterdag opnieuw duidelijk. Uit de vele kansen wist Middelstum slechts 2 maal doel te treffen en gaf het VVK de gelegenheid om de winst in de slotfase naar zich toe te trekken.

Middelstum kwam na een kwart wedstrijd wel op voorsprong door een prachtige treffer van Rutger Schuiling die de VVK doelman met een geplaatst schot van buiten de zestien het nakijken gaf 0-1. Ook hierna kregen de blauwhemden voldoende gelegenheid om de voorsprong uit te bouwen maar liet men dit na. Wat dat betreft was de thuisploeg effectiever want na een uur wedstrijd stonden zij op een 2-1 voorsprong door treffers van Robert Oosterhof en jawel oud Middelstumspits Mateo Milkovic. Middelstum kwam vlak voor tijd opnieuw op gelijke hoogte ook deze keer was de treffer die Xander Anema achter zijn naam mocht noteren wonderschoon 2-2. Uiteindelijk zou het niet voldoende zijn want in de 4e minuut van de blessuretijd deed Milkovic zijn oude teamgenoten opnieuw pijn door de winnende treffer namens VVK tegen de touwen te schieten 3-2 waardoor de 3 punten in eigen huis bleven.

Zaterdag speelt Middelstum thuis tegen runner-op DVC Appingedam. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Coendersweg in Middelstum. U bent allen van harte welkom om de ploeg te ondersteunen.

VVK – Middelstum 3-2 (1-1): 0-1 Schuiling (23); 1-1 Oosterhof (40); 2-1 Milkovic (59); 2-2 Anema (89); 3-2 Milkovic (90+4)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (28 november  2022)