Middelstum na rust ruim langs Haren - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum na rust ruim langs Haren

Middelstum is de competitie gistermiddag in het uitduel tegen Haren goed begonnen. Bij rust was de stand nog in evenwicht (0-0), vlak na de theepauze kwam thuisploeg Haren op een 1-0 voorsprong door een treffer van Arnoud Karsens. Niet veel later scoorde Xander Anema de gelijkmaker voor de bezoekers uit Middelstum 1-1.

Daan van Zalm in actie in de beker tegen Corenos.

Haren was voorafgaande aan deze wedstrijd onbekend voor de ploeg uit Middelstum het kwam tot aan dit seizoen uit in de zondag klasse. Dat er wel voetbal in deze zou zitten werd in het bekertoernooi wel duidelijk, de thuisploeg plaatste zich namelijk voor de knock-out fase door te winnen van Omlandia, Vako en gelijk te spelen tegen Glimmen. Ook Middelstum deed het niet slecht in de beker waarin het 2 3e klassers trof (The Knickerbockers en Groen Geel) alleen de wedstrijd tegen de studenten van The Knickerbockers ging verloren waardoor Middelstum met een 2e plek in de poule uitgeschakeld werd.

Tot aan de theepauze ging de strijd gistermiddag aardig gelijk op en was de brilstand bij rust een juiste afspiegeling van de wedstrijd op het sportpark in Haren. Na de theepauze nam de thuisploeg al snel de leiding door een treffer van Arnoud Karsens. Amper 7 minuten later bracht Xander Anema de stand namens de bezoekers uit Middelstum weer in evenwicht 1-1. Lang leek het erop dat de wedstrijd in remise zou eindigen maar 20 minuten voor tijd scoorde Daan van Zalm namens Middelstum binnen 5 minuten 3 keer op rij (1-4). Door deze loepzuivere hattrick van Daan van Zalm ging de overwinning uiteindelijk toch mee naar Middelstum.

Komende zaterdag spelen de blauwhemden thuis tegen Corenos uit Roodeschool op voorhand een interessant duel waar weer volop gestreden moet worden door beide ploegen. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Coendersweg.

Haren - Middelstum 1-4 (0-0): 1-0 Karsens (55); 1-1 Anema (62); 1-2, 1-3 en 1-4 Daan van Zalm (68,72,73)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (22 september 2024) foto uit ons archief