Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum koploper af na verlies tegen OKVC

Middelstum is sinds gistermiddag haar koppositie kwijtgeraakt in de 4e klasse C van het zaterdagvoetbal. Uitgerekend rode lantaarndrager OKVC uit Oldehove won op het sportpark van Middelstum met 1-2. Waar het aan gelegen heeft bij Middelstum blijft voor velen een volslagen raadsel. De één legt de schuld neer bij de feesttent die 2 weekenden lang in het dorp stond. Weer een ander zegt dat de druk misschien wel te groot is geweest voor de "toch wel jonge" ploeg. Maar misschien had Middelstum deze wedstrijd totaal haar vorm niet en werd er daarom verloren. Het blijft gissen en misschien moet er ook niet teveel over gespeculeerd worden.
De blauwhemden kenden een dramatische start en keken al na 3 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. Vlak voor de rust maakte Mateo Milkovic vanaf de penaltystip nog wel de gelijkmaker 1-1 maar het bleek niet voor de ommekeer te zorgen van de thuisploeg in de wedstrijd. Na rust was het voetbal van beide ploegen niet best maar scoorde OKVC in de slotfase nog wel even de 1-2. Een geweldige domper voor de Middelstum aanhang. Voor de bezoekers uit Oldehove was het uiteraard een mooie opsteker en wellicht net datgene wat hun in de rest van de competitie kan gaan helpen in de strijd tegen degradatie.

Middelstum moet vol vertrouwen in eigen kunnen komend weekend in de uitwedstrijd tegen FC LEO uit Leens de draad weer proberen op te pakken. We zullen volgende week zien of dat gelukt is.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (10 april 2022) foto's Jaap van der Laan