Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum komt opnieuw tekort tegen NEC Delfzijl

Het is de hoofdmacht van de VV Middelstum opnieuw niet gelukt om punten te vergaren tegen NEC Delfzijl. Gistermiddag verloor de ploeg van Hemmo de Wal met 4-2 van de ploeg uit Delfzijl. De Havenkanters bleken opnieuw een moeilijk te nemen obstakel voor de blauwhemden van Middelstum, die vorig seizoen ook niet 1 punt wisten over te houden aan de onderlinge confrontaties.

Middelstum-trainer Hemmo de Wal kijkt toe hoe zijn ploeg het er vanaf brengt tegen NEC Delfzijl.

Al voor de theepauze werd de toon gezet door de gastheren uit Delfzijl. Met treffers van Samir Ennaciri in de 11e minuut en Morisson Sodiko vlak voor de theepauze in de 37e minuut stond de ploeg van Roy Kamps bij rust met 2-0 voor.

Na de theepauze drong Middelstum wel meer aan en was het voetballend niet slechter dan thuisploeg NEC Delfzijl. Daan van Zalm en Twan Heemstra zorgden er na rust wel voor dat de spanning terugkwam in de wedstrijd waardoor het halverwege de 2e helft ineens 2-2 op het scorebord stond. Uiteindelijk wist NEC Delfzijl toch de 3 punten in eigen huis te houden door treffers van Eduardo Gallego Moreno 3-2 en Quirijn Boelens die vlak voor tijd de 4-2 voor zijn rekening nam.

Helaas opnieuw geen punten voor Middelstum dat door de nederlaag enkele plaatsen op de ranglijst moest inleveren. Over 2 weken (zaterdag 2 november) spelen de blauwhemden thuis tegen de Heracliden uit Uithuizermeeden. De wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark aan de Coendersweg.

NEC Delfzijl – Middelstum 4-2 (2-0): 1-0 Ennaciri; 2-0 Sodiko; 2-1 van Zalm; 2-2 Heemstra; 3-2 Moreno; 4-2 Boelens

Bron: Sportredactie Middelstum-info (20 oktober 2024) foto uit ons archief