Middelstum kleurt oranje! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum kleurt oranje!

In Middelstum kleuren de straten steeds meer oranje. Nu de resultaten in de eerste twee poulewedstrijden van het Nederlands Elftal goed waren, 3-2 winst op Oekraïne en 2-0 op Oostenrijk, is het elftal van Frank de Boer al geplaatst als poulewinnaar voor de achste finale. De resultaten hebben zo ook hun werking op het straatbeeld in veel dorpen en steden waar steeds meer oranje te zien is.
Morgenavond speelt oranje haar laatste wedstrijd in poule C in Amsterdam tegen Noord-Marcedonië. Op zondag 27 juni is de achste finale voor het Nederlands Elftal waarvan de tegenstander op dit moment nog niet bekend is. Laten we met z'n allen hopen dat dit niet het eindstation voor oranje zal zijn en dat we nog lang mogen genieten van oranje op het EK.

Veel straten in Middelstum zijn inmiddels voorzien van diverse oranje attributen wat natuurlijk prachtig lijkt. Is men bij u in de straat al aan het versieren geweest? Stuur uw foto's dan naar ons op (info@middelstum-info.nl) zodat wij iedereen kunnen laten zien dat heel Middelstum achter oranje staat.

Bron: Team Middelstum-info (20 juni 2021) foto's Janneke van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud