Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum herstelt zich prima na zeperd tegen Corenos

Middelstum heeft vanmiddag in Holwierde een prima 0-2 overwinning behaald op de plaatselijke vv Holwierde. Na de zeperd van vorige week tegen Corenos herstelde de ploeg van Hemmo de Wal zich op uitstekende wijze en revancheerde men zich voor de pijnlijke nederlaag van een week eerder. Bij rust was de stand nog in evenwicht al had Middelstum op dat moment al gelegenheid genoeg gekregen om de score te kunnen openen.
Ook na de doelwisseling hadden de bezoekers de beste mogelijkheden om op voorsprong te komen. Het dichtste bij was Jeroen van Zalm, maar hij zag zijn inzet halverwege de tweede helft via de paal naast gaan. Het duurde tot aan de slotfase alvorens de voorsprong voor de bezoekers op het scorebord kwam te staan. Uit en voorzet kopte Aijolt Douma de verdiende 0-1 tegen de touwen voor de blauwhemden. Niet veel later stond het 0-2 toen Mateo Milkovic de bal afsnoepte tussen de Holwierde doelman en een verdediger en de bal opzij legde waar Max Oldenhof simpel de 0-2 liet aantekenen. Hierbij bleef het en kon Middelstum terugzien op een prima pot voetbal die met inzet door de ploeg terecht werd gewonnen.

Komende zaterdag speelt Middelstum thuis tegen vv Noordwolde. De wedstrijd op het sportpark aan de Coendersweg begint om 14.30 uur.

Holwierde - Middelstum 0-2 (0-0): 0-1 Douma (83); 0-2 Oldenhof (90)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (5 oktober 2024) foto's Jaap van der Laan