Middelstum heeft aan 1 helft genoeg tegen zwak Rood Zwart Baflo! - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum heeft aan 1 helft genoeg tegen zwak Rood Zwart Baflo!

De hoofdmacht van de VV Middelstum is ook na 3 wedstrijden in de competitie haar ongeslagen status niet kwijt geraakt. Gistermiddag hadden de blauwhemden aan één sterke (1e) helft voldoende om Rood Zwart Baflo over de knie te leggen en de 3 punten mee huiswaarts te nemen. Middelstum heeft het altijd lastig in Baflo, al 3 jaar achtereen wisten de blauwhemden geen punten te behalen en was de thuisploeg te sterk voor de blauwhemden. Gistermiddag op het sportpark van Baflo deelden de bezoekers echter de lakens uit tegen een wel heel zwakke thuisploeg.
Middelstum speelde een sterke 1e helft in Baflo. Al na 9 minuten stond de ploeg van Jelmer Meinardi voor door een treffer van Allert Moeken 0-1. De bezoekers uit Middelstum hadden geen kind aan de gastheren uit Baflo die een zwakke indruk maakten in deze wedstrijd. Middelstum kreeg vele kansen om al voor de theepauze de wedstrijd na zich toe te trekken. In de 22e minuut scoorde Peter van Dam de 0-2 namens Middelstum en leken de bezoekers op een monsterscore af te stevenen. Middelstum verzuimde hierna de vele mogelijkheden die men kreeg te verzilveren waardoor het bij rust slechts bij 0-2 bleef.

Na de theepauze was het beste er bij Middelstum ook van af en was Rood Zwart niet bij machte om het Middelstum echt lastig te maken. De beste man van het veld bleek de leidsman van vandaag te willen zijn. Op grote afstand maakte hij vaak beslissingen die totaal nergens op sloegen en als er dan iets van gezegd werd door spelers of technische staf dreigde hij met een kaart. Jammer dat zulke mensen nog altijd in staat worden gesteld om wedstrijden te mogen leiden.

Na ruim 90 minuten kon Middelstum de 3 punten mee huiswaarts nemen, iets waar de jonge ploeg trots op mag zijn. Na 3 wedstrijden staat de ploeg maar mooi op een 3e plaats op de ranglijst. Komende zaterdag is Middelstum vrij, een week later spelen de blauwhemden opnieuw uit in Oldehove tegen OKVC.

Rood Zwart Baflo - Middelstum 0-2 (0-2): 0-1 Moeken (9); 0-2 van Dam (22)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (10 oktober 2021) foto's Jaap van der Laan