Middelstum en Poolster delen de punten - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum en Poolster delen de punten

Middelstum heeft gistermiddag op sportpark Oldencate in Spijk gelijk gespeeld tegen Poolster. In een af en toe rommelig duel liet de afwerking het vaak aan beide zijden afweten. Desondanks maakte de spanning vaak veel goed doordat beide ploegen wel de intentie hadden om voor de winst te strijden.
Het spel golfde voortdurend heen en weer, met kansen aan beide zijden. Middelstum speelde in het eerste halfuur van de wedstrijd een goede pot voetbal en drong de gastheren vaak stevig terug in de verdediging. Desondanks kregen de blauwhemden het niet voor elkaar om de openingstreffer op het scorebord te krijgen in Spijk. Het laatste kwartier voor de theepauze was voor de gastheren uit Spijk, maar net als Middelstum verzuimden ook de Spieksters de openingstreffer binnen te schieten.

Na de theepauze waren er veel kansen voor beide ploegen maar gescoord werd er niet zodat de eindstand 0-0 na 90 minuten misschien wel iets wat teleurstellend was voor het publiek. Op de eindstand viel echter weinig af te dingen simpelweg omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren.

Komende zaterdag speelt Middelstum thuis tegen Corenos uit Roodeschool. De wedstrijd begint om 14.30 uur. Wees welkom om de ploeg te ondersteunen.

Bron: Sportredactie Middelstum-info (1 oktober 2023) foto's Jaap van der Laan
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud