Middelstum en ommelanden in woord en beeld. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum en ommelanden in woord en beeld.

Dit is de titel van het stickeralbum dat bij de supermarkt Plus Tuitman in een spaaractie te verkrijgen is. Door een goede samenwerking met de Historische Vereniging is er een prachtig stickeralbum ontstaan over Middelstum, Kantens, Huizinge, Westerwijtwerd, Boerdam, Fraamklap en Toornwerd.

Bij een bepaald bedrag aan boodschappen kunnen de klanten zakjes met 4 stickers er in krijgen, die dan te plakken zijn in het bijbehorend album. Het is de samen werkenden partijen bijzonder goed gelukt om een goed beeld te schetsen van vooral de vorige eeuw, hoe zagen de dorpen er toen uit en wat was er zoal te doen. Met meer dan 200 stickers die in het album te plakken zijn krijgt men een heel bijzonder en uniek album in bezit.

Aangezien de actie tot 17 april loopt wordt een ieder voldoende in de gelegenheid gesteld om het album vol te krijgen, dat er diverse ruilingen onderling zullen ontstaan geeft het zelfs in deze coronatijd toch nog en sociaal gevoel. De Historische Vereniging en de Plus Tuitman medewerkers wensen iedereen veel lees en kijk maar vooral verzamelplezier.

Bron & foto's: Historische Vereniging Middelstum (7 februari 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud