Middelstum boekt mooie overwinning op De Heracliden. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum boekt mooie overwinning op De Heracliden.

Middelstum heeft gistermiddag op het sportpark in Uithuizermeeden een mooie overwinning geboekt op De Heracliden. De ploeg van trainer Frank Konneman kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 1-0 achterstand maar herpakten zich daarna prima.

Na 6 minuten keken de blauwhemden uit Middelstum door een treffer van Stef Oosterhuis al tegen een 1-0 achterstand aan. Het beloofde niet veel goeds voor de ploeg van Frank Konneman. Gelukkig herpakte de jonge ploeg zich na de vroege tegentreffer uitstekend. Na 12 minuten scoorde Mateo Milkovic namens Middelstum de gelijkmaker 1-1. Met deze stand werden de kleedkamers opgezocht.

Na de theepauze was het bezoekende Middelstum duidelijk de betere ploeg en nam men na 60 minuten een 1-2 voorsprong, opnieuw was het Milkovic die scoorde voor de formatie van Konneman. Als kers op de taart en beloning voor het prima vertoonde spel scoorde Peter van Dam namens Middelstum ook nog de 1-3. Een mooi resultaat voor de jongelingen van Middelstum.

Komende zaterdag speelt Middelstum thuis tegen Poolster uit Spijk. De wedstrijd op het sportpark in Middelstum begint om 14.30 uur. U bent uiteraard van harte welkom om de ploeg te ondersteunen.

De Heracliden – Middelstum 1-3 (1-1): 1-0 Oosterhuis (6); 1-1 Milkovic (12); 1-2 Milkovic (60); 1-3 van Dam (70)