Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Middelstum binnen het kwartier al kansloos tegen Corenos

Middelstum is vanmiddag op het eigen sportcomplex hard onderuit gegaan tegen Corenos uit Roodeschool. 3 weken nadat de blauwhemden in de beker nog winnend met 2-1 wisten af te sluiten kreeg de thuisploeg vandaag een pak slaag van datzelfde Corenos en verloor men volledig terecht met 1-5.

De wedstrijd op het sportpark aan de Coendersweg was nog maar 2 minuten onderweg toen de bal al achter doelman Damon Medema tegen de touwen lag. Een harde terugspeelbal werd door de Middelstum doelman niet helemaal correct verwerkt waardoor Danelso Pessiwarissa de bezoekers al vroeg op een voorsprong zette 0-1. Niet veel later, in de 5e minuut, verdubbelde Joran Knot de score naar 0-2 en weer zag de verdediging er bij Middelstum in deze situatie niet goed uit. Het was al vroeg een voorbode van het verdere verloop in deze ontmoeting tussen beide ploegen.
Na een kwartier was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Middelstum zag hoe Jordan Muller zijn ploeg binnen het kwartier naar 0-3 schoot. Middelstum liep toen al machteloos achter de feiten aan. Het laatste kwartier voor rust leek het er enigszins op dat de thuisploeg wat beter in het spel kwam. Daan van Zalm scoorde in de 40e minuut nog wel de  1-3 maar op slag van rust kreeg Middelstum wederom een tegentreffer te incasseren door Joran Knot 1-4. Met deze ruime voorsprong voor de bezoekers werd er gerust.

Ook na de theepauze liet het spel van de thuisploeg niet veel verbetering zien en kreeg men in de 58e minuut de 1-5 om de oren door een treffer van wederom Jordan Muller. Echte kansen voor beide ploegen waren er na de doelwisseling niet meer waardoor na 90 minuten een zeer verdiende 1-5 uitslag op het scorebord stond voor de bezoekers uit Roodeschool. Een pijnlijke nederlaag die de mannen van Middelstum voor een groot aan zich zelf te wijten hadden. Alleen met inzet van een volledig elftal kun je resultaat boeken, daar was vanmiddag echter geen sprake van.

Komende zaterdag gaat Middelstum op bezoek naar Holwierde waar men het nare gevoel van deze wedstrijd weg kan spelen. De wedstrijd in Holwierde begint om 14.30 uur op sportpark Katmis.

Middelstum - Corenos 1-5 (1-4): 0-1 Pessiwarissa (2); 0-2 Knot (5); 0-3 Muller (15); 1-3 van Zalm (40); 1-4 Knot (45); 1-5 Muller (58)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (28 september 2024) foto's Jaap van der Laan