Livestream dodenherdenking 2021 Middelstum. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Livestream dodenherdenking 2021 Middelstum.

De stream start 4 mei rond 19.45 uur. Ziet u na 19.45 nog steeds "Momenteel is er nog geen stream beschikbaar"? Zou u dan deze pagina willen verversen? Bijvoorbeeld door op F5 te drukken.

 
Instructie voor het bekijken van de bijeenkomst
 
  • Schakel het geluid in
  • Het geluid op deze pagina staat standaard in de meeste browsers uit. Om het geluid te horen, klikt u op het luidspreker [het tweede symbooltje van links].Vergeet ook niet het geluid op uw laptop/pc/telefoon te checken.
  • Uitzending op volledig scherm
  • Wilt u de uitzending op uw volledig computerscherm zien? Klikt u dan op het onderbroken vierkantje [het symbooltje helemaal rechts]. Met de Esc-toets op uw toetsenbord gaat uw weer terug naar deze pagina.
  • Hoewel wij er alles aan doen om storingen te voorkomen, zijn wij afhankelijk van diverse partijen. Mocht zich een storing voordoen, en u ziet "momenteel is er nog geen stream beschikbaar" in beeld? Ververs dan deze pagina, net zo lang totdat de verbinding weer terug is. Wij proberen de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Lokaal wordt ook altijd een opname gemaakt. Deze is na afloop terug te zien op deze site.
   
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud