KlimaatgroepStars opent najaarscompetitie met maximale winst - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

KlimaatgroepStars opent najaarscompetitie met maximale winst

De tafeltennissers van KlimaatgroepStars uit Middelstum hebben de eerste wedstrijd van de najaarscompetitie in de eredivisie met 7-0 gewonnen van debutant AutoJ.deGooijer/SKF uit Veenendaal. Een beter begin had het team zich dan ook niet kunnen wensen.


Alexis Douin (voor) en Colin Rengers (achter) in actie tijdens het dubbelspel.

De Middelstumers hebben sinds kort de beschikking over de Fransman Alexis Douin. Hij is de vervanger van de na de voorjaarscompetitie vertrokken Arthur Bilas. Douin opende de wedstrijd voor KlimaatgroepStars tegen Pieter van den Berg en wist zijn Veenendaalse opponent in drie games eenvoudig te verschalken. Colin Rengers had in zijn partij tegen Floris Zur Muhlen vijf games nodig om zijn tegenstander te verslaan. Vooral boeiend was de beslissende vijfde game waarin de speler van KlimaatgroepStars met 12-10 aan het langste eind trok. Shuohan Men, die de afgelopen periode in China op trainingsstage was, won vervolgens in vier games tegen Dicky de Jong. Een goede prestatie van de voormalig Nederlands kampioene van KlimaatgroepStars. De pauze brak daarmee aan met een 3-0 voorsprong voor de thuisploeg.

Na de pauze ging de thuisploeg door op de ingeslagen weg. Alexis Douin liet zich door Floris Zur Muhlen één game afsnoepen maar liet het verder niet komen. Met 3-1 ging hij met de winst aan de haal. Shuohan Men liet nog eens zien dat de Chinese stage haar goed heeft gedaan en won overtuigend met 3-0 van Pieter van den Berg. Colin Rengers deed niet voor zijn teamgenote onder en won afgetekend met 3-0 van Dicky de Jong. Ook het dubbelspel was voor KlimaatgroepStars. Alexis Douin en Colin lieten Floris Zur Muhlen en Pieter van den Berg kansloos.

Daarmee kwam de maximale score van 7-0 op het scorebord. Na afloop dan ook louter tevreden gezichten in het kamp van KlimaatgroepStars. Vooral omdat de score is bereikt met twee in Middelstum opgeleide spelers. Een resultaat waarmee met een goed gevoel naar de komende wedstrijden kan worden toegewerkt. Volgende week zaterdag speelt het team van KlimaatgroepStars in Hattem tegen van Wijnen/Smash’70.

Bron & foto: KlimaatgroepStars (18 september 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud