Kerstconcert met verhalen door Mannenkoor ‘Frommerman’ en acteur Peter Blok. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Kerstconcert met verhalen door Mannenkoor ‘Frommerman’ en acteur Peter Blok.

Frommermann is een Nederlandse close harmonyformatie die in 2005, aanvankelijk enkel bij gelegenheid van het Amsterdamse Grachtenfestival, werd opgericht. Op grond van de positieve reacties op dit eerste optreden, werd besloten een min of meer permanent gezelschap te vormen. De groep heeft haar naam ontleend aan Harry Frommermann, in 1927 oprichter van de Duitse groep Comedian Harmonists.


Peter Blok speelde in verschillende Nederlandse theatervoorstellingen, films en series. Zoals Hij Gelooft in Mij, Zwartboek, Penoza, Moeder, ik wil bij de Revue en De Daltons. Bovendien was hij stemacteur bij diverse films en hoorspelen. Dit jaar viert Frommermann het kerstfeest met Peter Blok. Laat je meevoeren naar de kerstsfeer van de jaren 50 en 60 van de vorige eeuw. Een concert met hartverwarmende muziek van onder meer Hugo Wolf, Ivo de Wijs, Max Reger, Ella Fitzgerald en Joop Stokkermans. Uiteraard zal deze middag volgens de geldende coronaregels verlopen.

Op zondagmiddag 19 december om 15.00 uur In de Bartholomeuskerk in Stedum Reserveren verplicht via www.ticketkantoor.nl/shop/crm

Bron: Culturele Raad Middelstum (13 december 2021) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud