Judoka's Bushido Middelstum op Survivalclinic. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Judoka's Bushido Middelstum op Survivalclinic.

Sinds de laatste Lock down wordt er vooral online lesgegeven. Er worden Challenge bedacht die de kinderen dan weer na doen. Vervolgens er een filmpje van gaan maken en deze worden naar de trainers gestuurd. En op de site of op de app gezet. Leuke vervangers, maar het zijn geen actieve judodingen. Het is anders.

En omdat we niet binnen mogen judoën en buiten judoën geen optie is. Zijn we op zoek gegaan naar iets anders wat wel intensief was, maar wel zodat je buiten met elkaar kan sporten. De jongste judoka's van 4 t/m 6 jaar zijn wezen buiten survivallen bij de sporthal en met de groep judoka's van 6 jaar en ouder zijn we naar Stedum geweest. In Stedum heb je de Survivalvereniging Stedum.
Survivalvereniging Stedum heeft hun accommodatie achter de tennisbanen bij het haventje. Zij maken gebruik van de ijsbaan, het bos en hun survivalparcours. Onder leiding van de trainers Cor Slager en Klaas Bosker vertrokken de judoka's voor een warming up naar het bos. Nadat alle judoka's lekker warm waren gingen ze langs het parcours om te klimmen en te klauteren. Voor elke groep was er een uur geregeld. Hier werd in touwen geklommen, door banden heen gekropen, van ring tot ring hangend om een aantal meters verder te komen. Moe en voldaan kwamen alle judoka's die mee hadden gedaan van het parcours af. Iedereen heeft een prachtige middag gehad en ook vanuit het bestuur en trainers kijken we terug op een geslaagde middag. De meesten hadden door dat ze goed mee hadden gedaan de volgende dag. De eerste kreten op de app. Ik heb me toch een spierpijn.

Bij deze willen we de trainers van de Survivalvereniging Stedum dan ook bedanken voor het geven van de Clinic. Zodra we weer binnen mogen sporten, komen de kinderen van de Survivalvereniging bij onze Judovereniging Bushido een Clinic doen.

Bron & foto's: Judovereniging Bushido (15 maart 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud