Jeugdsoos Flits ontvangt Waarderingsprijs - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Jeugdsoos Flits ontvangt Waarderingsprijs

De gemeenteraad van Loppersum heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligers van Jeugdsoos Flits uit Loppersum uitgeroepen tot winnaar van de Waarderingsprijs. De gemeenteraad deelt jaarlijks de Waarderingsprijs uit aan één persoon of een groep inwoners die een bijzondere prestatie op maatschappelijk, sportief of cultureel gebied hebben geleverd.Waarderingsprijs
De jonge vrijwilligers van Jeugdsoos Flits organiseren al meer dan 25 jaar diverse activiteiten voor de jeugd van Loppersum en omgeving. De jury waardeert de manier waarop de jongeren samenwerken met elkaar en met de gemeente. Zij realiseren een veilige, maar vooral ook leuke plek voor de jeugd. 'De jeugd heeft de toekomst' en dat laten de vrijwilligers zien door niet bij de pakken neer te zitten als het even tegenzit, maar door juist dan een tandje bij te zetten en te zorgen dat de idealen behaald worden. Namens de waarderingscommissie overhandigde Anneke Knip een certificaat en een bronzen beeldje aan de vrijwilligers.

Eervolle Vermelding
De vrijwilligers van Kinderspeelweek Bonkhorn in Loppersum ontvingen een Eervolle Vermelding van de waarderingscommissie. Zij organiseren al 40 jaar de speelweek voor de kinderen in de basisschoolleeftijd. Ook dit  jaar hebben de zeventig (vaak) jonge vrijwilligers zich ingezet om de kinderen tijdens de zomervakantie een fantastische week te bezorgen. Er gaat veel tijd en energie zitten in de organisatie. Zonder de inzet van deze enthousiaste vrijwilligers is er geen speelweek. Daarom zet de waarderingscommissie deze groep hardwerkende vrijwilligers graag in het zonnetje. Onze fotograaf was aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie en maakte wat FOTO’S.

Bron: Gemeente Loppersum (11 januari 2019) Foto’s Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud