Informatiebijeenkomst Tijdelijke huisvesting Middelstum – maandag 11 oktober. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Informatiebijeenkomst Tijdelijke huisvesting Middelstum – maandag 11 oktober.

In de gemeente Eemsdelta worden de komende jaren nog veel woningen versterkt. Dat kan leiden tot het slopen van bestaande woningen en nieuwbouw of tot bouwkundig versterken van de bestaande woningen. In veel gevallen moeten de bewoners tijdelijk op een andere plek wonen en hiervoor zijn tijdelijke (wissel)woningen nodig. Op verschillende locaties in onze gemeente staan al wisselwoningen, maar dit zijn er niet genoeg. De Nationaal Coördinator Groningen (NCG) heeft ons gevraagd of zij aan de Delleweg en de Boerdamsterweg in totaal 35 tijdelijke woningen mogen bouwen. Wij willen u als bewoners graag uitnodigen voor een informatiebijeenkomst om de plannen aan u te kunnen laten zien. 
 
Informatiebijeenkomst op maandag 11 oktober 2021
Graag nodigen wij u uit voor een informatiebijeenkomst op maandagavond 11 oktober aanstaande in de zaal bij de Hoeksteenkerk, Burchtstraat 23. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en duurt uiterlijk tot 21.00 uur. Wij presenteren die avond de plannen en u kunt de schetsen van de locaties bekijken. Er zijn vertegenwoordigers van de gemeente en NCG aanwezig aan wie u eventuele vragen kunt stellen.

Twee locaties in Middelstum
 
Voor het dorp Middelstum wijst de gemeente dus nog twee locaties aan, naast de 23 woningen die al aan de Boerdamsterweg staan:
1. De locatie Delleweg, naast het trainingsveld van voetbalvereniging Middelstum. Voor deze plek staan 20 woningen gepland.
2. De locatie Boerdamsterweg, achter de huidige tijdelijke woningen. Hier staan 15 woningen gepland.
Het is de bedoeling is dat deze locaties maximaal tien jaar gebruikt gaan worden.
 
Meld uw komst aan
Wilt u maandagavond 11 oktober aanwezig zijn? Meld u dan aan door een e-mail te sturen aan aardbevingendebaas@eemsdelta.nl of door ons algemene telefoonnummer te bellen 14 0596. Wij ontvangen uw aanmelding graag uiterlijk maandagochtend 11 oktober. Deze uitnodiging ontvangt u helaas kort op de bijeenkomst. Mocht u daarom niet aanwezig kunnen zijn, laat het ons dan weten!

Coronamaatregelen
Het is voor deze locatie niet nodig om in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Wel vragen wij u nadrukkelijk om bij corona gerelateerde klachten thuis te blijven.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met projectleider Wies ten Have op via het algemene telefoonnummer 140596 van de gemeente of via e-mail aardbevingendebaas@eemsdelta.nl.

Graag tot ziens op maandag 11 oktober!

Bron: Gemeente Eemsdelta (8 oktober 2021) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud