IJsbaan vanaf vanmiddag open. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

IJsbaan vanaf vanmiddag open.

Het bestuur en vrijwilligers van de ijsbaan te Middelstum hebben er alles aan gedaan om het ijs van de ijsbaan aan de Korenlaan te Middelstum in optimale conditie te krijgen. De vorst van de afgelopen dagen heeft ervoor gezorgd dat het ijs voldoende dik is om verantwoord te kunnen schaatsen. Donderdag 11 februari 2021 gaat de baan open vanaf 14.00 uur. 
Zolang de weersomstandigheden het toelaten zal de baan dagelijks open zijn van 14.00 uur tot 20.00 uur. LET OP: Alleen leden van IJsvereniging IJsbaan Middelstum hebben toegang tot het ijs. Bij het ijsbaangebouw kan geen kaartje worden gekocht en men kan er geen lid worden. Het ijsbaangebouw is gesloten. Ben je nog geen lid en wil je schaatsen op de ijsbaan in Middelstum dan dien je lid te worden. Stuur dan een emailbericht aan info@ijsbaanmiddelstum.nl met je naam + adresgegevens. Maak daarna € 10,00 (gezinslidmaatschap inclusief kinderen t/m 18 jaar)  of € 7,00 (individueel lid 19 jaar en ouder) over op rekeningnummer NL76RABO0342253972 ten name van De IJsbaan te Middelstum. Pas nadat je lidmaatschapsgeld op het rekeningnummer van de ijsbaan staat ben je lid en kun je de schaatsen onderbinden.

Gevraagd wordt de aanwijzingen van de in gele hesjes gestoken bestuursleden en vrijwilligers op te volgen. Alleen dan kunnen we er samen ondanks de corona een paar mooie schaatsdagen van maken.

Bron: IJsvereniging IJsbaan Middelstum (11 februari 2021) foto uit ons archief
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud