Het dorpsloket is weer geopend. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Het dorpsloket is weer geopend.

Het dorpsloket is weer geopend, iedere woensdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur! Nu er coronaversoepelingen worden doorgevoerd is het team van het Dorpsloket op woensdagochtend weer fysiek aanwezig in het Hippolytushoes. Telefonisch zijn wij 24 uur per dag te bereiken onder nummer 06-15079361. Wordt er even niet opgenomen, dan spreekt u de voicemail in en wordt u zo snel mogelijk teruggebeld.

Uw hulpvraag kan ook worden gemeld via de website www.middelsoam.nl of via de mail dorpsloket@middelsoam.nl. Op deze wijze kunt u zich ook aanmelden als vrijwilliger.


Praktijkvoorbeelden, waarbij Dorpsloket behulpzaam kan zijn:
 
•u breekt uw been en bent tijdelijk niet in staat om boodschappen te doen;
•u heeft een afspraak bij het ziekenhuis, maar er is niemand om met u mee te gaan;
•dat ene mooie schilderij heeft een plaatsje nodig in uw woonkamer, maar u vindt niemand die dit schilderij kan ophangen;
•u ontvangt een brief die u niet snapt en er wordt gevraagd het bijgevoegde formulier in te vullen en dat lukt u niet;
•de tuin moet omgespit, maar u kunt dit niet meer doen;
•u heeft (tijdelijk) een aanpassing nodig in uw huis, maar weet niet bij welke instantie u dit kunt aanvragen.
 
Dit zijn zo maar wat voorbeelden uit de praktijk die u kunnen overkomen. Familie, buren, vrienden zijn niet in de buurt of hebben geen tijd om u te helpen. Dan zijn er in Middelstum en omstreken veel mensen die iets voor u willen doen. Daarvoor is het dorpsloket opgericht. Een groep enthousiaste vrijwilligers staat voor u klaar om te helpen uw probleem op te lossen. Nadat we samen duidelijk hebben welke hulp u nodig heeft, proberen wij dit zo snel mogelijk te regelen. Het kan zijn dat we dit ter plekke kunnen doen of dat wij u in contact brengen met een vrijwilliger of instantie die uw hulpvraag kan oplossen.

Wilt u zich aanmelden als vrijwilliger door bijvoorbeeld klussen te doen of hulp te bieden aan dorpsbewoners? Ook dan kunt u bij het loket terecht.

Bron: Dorpsloket Middelsoam (3 juni 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud