Het Coronavirus treft ook activiteiten in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Het Coronavirus treft ook activiteiten in Middelstum

Gisteren nam ons kabinet drastische maatregelen in verband met het Coronavirus. Alle activiteiten waar meer dan 100 mensen bij aanwezig kunnen zijn worden afgelast. Dit heeft ook gevolgen voor veel activiteiten die gepland staan in ons dorp of directe omgeving. We houden u middels deze pagina op de hoogte welke activiteiten geen doorgang vinden die bij ons zijn gemeld. Heeft u een activiteit die ivm het virus afgelast gaat worden geef dit dan aan ons door, we zullen hiervan melding maken op onze website. Mail naar info@middelstum-info.nl.Seniorenmiddag Cederborg: De seniorenmiddag in de Cederborg a.s vrijdag(20 maart) kan helaas niet doorgaan i.v.m. de voorzorgsmaatregelen vanwege het coronavirus. Mocht u om elke reden dan ook hulp nodig hebben, bel ons gerust. Tel 0595 55 79 20

Vereniging voor volksvermaken Middelstum: Beste VvVM leden, in overleg met zalencentrum vita nova hebben wij besloten om de vergadering van vrijdag 20 maart niet door te laten gaan ivm het corona virus. Wij hopen op jullie begrip en steun. Een nieuwe datum volgt, wij houden jullie op de hoogte.

Middelsoam: In verband met de maatregelen om bestemming van het Corona virus zo veel mogelijk te voorkomen, heeft het bestuur van MiddelSoam besloten om tot nader orde het Dorpsloket op de woensdagochtenden in het Hippolytushoes te sluiten. De medewerkers van het Dorpsloket blijven wel telefonisch (06-15079361) en per e-mail (dorpsloket@middelsoam.nl) bereikbaar voor hulpvragen.

Hippolytushal: De hippolytushal is tot nader order gesloten ivm het corona virus. Volg het nieuws op www.hippolytushal.nl

V.V. Middelstum: De KNVB heeft al het voetbal tot en met 6 april afgelast. Voor de voetbaltrainingen gaat dit ook op. Ook de toegankelijkheid naar het kunstgrasveld is ook niet mogelijk.

Culturele Raad Middelstum: Passieconcert van zondag 15 maart in de Hippolytuskerk te Middelstum gaat ivm het coronavirus niet door.

Historische Vereniging Middelstum: In verband met het CORONA VIRUS heeft het bestuur van de Historische Vereniging besloten om de lezing van woensdag 18 maart betreffende de gewelfschilderingen niet door te laten gaan.

Bron: De diverse organisatie van activiteiten in Middelstum (maart 2020)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud