Groot feest bij De Hamsterborg - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Groot feest bij De Hamsterborg

Toen het nog Fraamborg heette waren ze er al bij: hoe lang ze ( Marten en Tineke de Vries) exact vrijwilligers zijn weet Marten niet eens, maar het moet zeker 50 jaar zijn. Vandaag viert stichting De Zijlen het feit dat ze 25 jaar bestaan. ( Fraamborg startte ooit als de tweede voorziening van oudervereniging Philadelphia in de provincie Groningen en werd later onderdeel van Stichting De Zijlen)
Een verlaat feestje want de afgelopen twee jaar hield “een klein beestje” de wereld in zijn greep en kon er bijna niets. De Zijlen pakte goed uit. Met een grote bus werden alle locaties van De Zijlen in de provincie Groningen bezocht. (Een aantal dagen) Een prachtige bus, met taartjes, hapjes, drankjes, een clown reden rond. Een echte artiest trad op en zorgde voor een geweldige sfeer. Hij was nog maar net bezig en de polonaise werd ingezet.

De Hamsterborg kan trots zijn op dit Feestje. Een feestje mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers die daar rondlopen en meehelpen. Ook een felicitatie aan alle cliënten en medewerkers.

Bron: Team Middelstum-info (19 maart 2023) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud