Griezelen in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Griezelen in Middelstum

Na 4 jaar van afwezigheid, was dan afgelopen zaterdag eindelijk de spooktocht van Middelstum weer een feit!! Afgelopen zaterdagavond stond Middelstum in het teken van Spoken, zombies, lijken en ander enge figuren......
Om 19.00 uur vertrokken de opgeven deelnemers in 2 groepen van maximaal 8 personen per groep, vanaf de Hippolytushal in een partybus naar Hippolythoesverzoamelstee. Vandaar uit vertrok er iedere 6 minuten een groep deelnemers richting het bos, om diverse locaties tegen te komen waar ze opgeschrikt werden of een "wauw" effect konden beleven.

 
3 locatie's waren betoverd met geweldige licht, geluid en rook effecten. Om ca 00.00 uur waren alle deelnemers terug in de sporthal kantine, waar ze nog een gratis drankje konden nuttigen ! Met ruim 250 deelnemers was de spooktocht uitverkocht! Zonder al onze sponsoren, vrijwilligers en onze spoken was het niet mogelijk geweest om deze spooktocht op deze manier neer te zetten! Het bestuur van Stichting Spooktocht Middelstum kijkt terug op een zeer geslaagde avond!

Bron & foto's: Stichting Spooktocht Middelstum (7 november 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud