Gezelligheid Troef op Koningsdag in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Gezelligheid Troef op Koningsdag in Middelstum

Ook na de middag was het erg gezellig op het plein voor bij Vita Nova, Heel druk was het rond 14.00 uur nog niet maar dat mocht de pret niet drukken. Er waren weer tal van activiteiten en er werd volop plezier gemaakt. Vooral de jeugd genoot erg van de springkussens die erop  een aantal plaatsen waren opgesteld.
Helaas ging de spectaculaire BMX show door omstandigheden niet door, een grote teleurstelling voor de organisatie. In plaats daarvan een iets minder spectaculaire show op fietsen. Het team van Expeditie Grunn was hierbij aanwezig en kreeg veel bekijks. Vooral tijdens de "Dodensprong"  waar RTV icoon Ronald Niemeijer zich aan waagde. Een groot applaus was zijn deel.

Ondertussen kwam de stemming er steeds meer in met lekkere biertjes en drankjes en muziek van DJ Eling. De mannen van de Music Boys druk waren inmiddels bezig met het opbouwen van hun muziekinstallatie want om 16.00 zou het feest echt losbarsten met live muziek van deze legendarische Middelstumse band die al een "aantal generaties" meegaat. Hier kon uw fotograaf echter niet meer bij aanwezig zijn wegens andere verplichtingen.

Bron: Team Middelstum-info (27 april 2022) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud