Gezellige boel in het Hippolytushoes. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Gezellige boel in het Hippolytushoes.

Iedereen zal inmiddels wel weten dat het EK voetbal nu echt is begonnen. Zondagavond (13 juni) was het de beurt aan de mannen van Frank de Boer. Omdat voetbal kijken in je eentje in het algemeen minder leuk is dan met een groepje hebben de vrijwilligers (verzoamelstee) van het Hippolytushoes iets bedacht.
Alle wedstrijden van het Nederlands Elftal worden op op groot scherm uitgezonden  in de recreatiezaal. Deze gezellige activiteit is voor alle bewoners van het Hippolytushoes en alle gasten die een recreatieprogramma ontvangen. Het was de eerste avond nog niet heel erg druk maar wel super gezellig. Gastvrouw Klazien zorgde ervoor dat iedereen werd voorzien van een drankje en een hapje. De gasten genoten van een prachtige start van dit toch wel unieke EK voetbal. Komende donderdag zijn genoemde groepen weer hartelijk welkom.

Heeft u ook mooie foto's van het EK? Samen met de buurt, familie of vrienden (uiteraard corona-proof) stuur ze dan naar ons op. Het is altijd mooi om te zien hoe we hier samen  van kunnen genieten. Foto's graag sturen naar: info@middelstum-info.nl  

Bron: Team Middelstum-info (14 juni 2021) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud