Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Futloos Middelstum onderuit in Groningen

Met een nagenoeg complete selectie, Peter van Dam geschorst en Marijn Bosman geblesseerd, werd er afgereisd naar de stad. Amicitia VMC moest de ommekeer worden dit was voor iedereen wel duidelijk ondertussen. Immers als deze wedstrijd werd gewonnen dan werden er zeer goede stappen gemaakt richting de weg naar boven op de ranglijst

Hoe anders verliep het zaterdagmiddag helaas voor de blauwhemden. Amicitia begon iets beter aan de wedstrijd en creëerde in het begin een aantal mogelijkheden. Gaandeweg de eerste helft kwam de wedstrijd wat meer in evenwicht. Echter de Middelstumers waren geen schim van de ploeg welke verdienstelijk het de top 3 (Poolster Rood Zwart Baflo en Zuidlaren) lastig hadden gemaakt. Middelstum oogde futloos en voetbalde zonder lef en agressie. Zou Sunsation de oorzaak zijn geweest? Wie zal het zeggen. Bij de rust, van een zeer matige eerste 45 minuten stond het terecht 0-0.

Voor trainer Frank Konneman was er werk aan de winkel in de rust hij deed er alles aan om zijn mannen weer scherp te krijgen voor het tweede bedrijf. Ondanks alle goede bedoelingen werd het er na rust van de zijde van de blauwhemden niet beter op. Na 64 minuten scoorde Cees Jan Diepeveen namens de thuisploeg de 1-0. Ook na de treffer bleef de equipe van Konneman zoekende. Frank Konneman greep in het laatste kwart in en bracht 3 nieuwe spelers binnen de lijnen. Thijs Hoesema, Thijs Oosterhof en Kristiaan Boelema werden gewisseld voor Dennis Verkerk, Aijilt Douma en Martijn Dijkema. Hun inbreng resulteerde er wel in dat er iets meer druk werd uitgeoefend door de blauwhemden. Helaas kwam het niet verder dan een paar schoten op doel uit vrije trappen rond het 16 metergebied.Helaas geen punten in deze wedstrijd. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen het Winschoter WVV.Nieuwe ronde nieuwe kansen op 3 punten.

Amicitia VMC – Middelstum 1-0 (0-0): 1-0 Diepeveen (64)

Bron: Sportredactie Middelstum-info (8 april 2019)