Duoconcert DSHO Appingedam en Concordia Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Duoconcert DSHO Appingedam en Concordia Middelstum

Twee orkesten uit de gemeente Eemsdelta slaan de handen ineen. Op 19 november om 15:00 uur geven DSHO Appingedam en Christelijke Fanfare Concordia Middelstum een uniek en gratis toegankelijk duoconcert in de sfeervolle Kruiskerk van Delfzijl.De gemeente Eemsdelta kent een rijke schakering aan cultuuraanbieders. Regelmatig zijn ze met elkaar in contact en vaak leidt dat tot unieke samenwerkingen. Ook de samenwerking tussen DHSO en Concordia is op deze manier ontstaan.

Wat kan het publiek verwachten? Uiteraard een individueel optreden van beide verenigingen waarbij een breed repertoire van klassiek tot pop voorbijkomt en de verschillen tussen een harmonie en een fanfare te beluisteren zijn. Daarnaast zullen ook de jeugdleden van beide verenigingen zich laten horen in een zelfstandige bijdrage. Als klap op de vuurpijl zullen alle deelnemers zich ook nog eens gezamenlijk presenteren.

De verenigingen staan onder leiding van hun vaste dirigent. Voor DSHO is dat Martijn Oostra. Richard Visser dirigeert Fanfare Concordia. De zaal gaat open om 14:30 uur, het concert begint 0m 15:00 uur. Het adres van de Kruiskerk is M. van Coehoornsingel 21, 9934 GP Delfzijl.

Bron & foto: Muziekvereniging Concordia (1 november 2023)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud