Dit is een aanwinst voor het dorp - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Dit is een aanwinst voor het dorp

Het is zaterdagmiddag ver na vier uur, de meeste mensen maken zich op voor het weekend. In Foodmaster De Delle is dat even wat anders, hier wordt nog druk geklust al is het tempo wat lager en wordt er af en toe al een biertje gedronken om te vieren dat het weekend nu toch echt voor de deur staat. Alexander en Michel laten vol trots hun nieuwe passie zien: "Foodmaster De Delle" Er moet nog heel veel gebeuren eer alles echt klaar is, maar toch komt de opening steeds dichterbij. "Met de Pasen gaan we niet meer redden", vertelt Michel, maar kort erna moet het toch echt gaan lukken.

Middelstum-info mocht alvast een kijkje achter de schermen nemen en maakte de volgende fotoreportage.


In niets, erken je  meer eetcafé Brouwers, alles lijkt een stuk groter en ruimer geworden. Alexander weet wel hoe dat kan: "Alles is een stuk hoger geworden, daardoor lijkt het veel ruimer en lichter". Komende dinsdag wordt de keuken al geïnstalleerd en dan begint het er echt op te lijken. "De frikandellen liggen al klaar want het is in de horecawereld een goede traditie dat er dan als eerste frikandellen in het vet gaan", vertelt horecaman pur sang Michel ons. Alexander laat vol trots het volledig geautomatiseerde kassasysteem zien: "iedereen kan straks volledig online zijn bestelling doen"

Een prachtige cafetaria met daaraan vast een erg gezellig café. Dit is een aanwinst voor het dorp, met een prachtige sportzomer voor de boeg zal dit inderdaad vaak het middelpunt van het dorp zijn.
Zodra de exacte openingsdatum bekend is zal dat te vinden zijn op deze site.

Bron: Team Middelstum-info (23 maart 2024) foto's Jannes Klaassen
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud