Cursus Omgaan met Stress. - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Cursus Omgaan met Stress.

De gevolgen van de gaswinning en de aardbevingen hebben een enorme impact op de inwoners in ons gebied. In de gemeente Eemsdelta staan bewoners voor de versterkingsopgave van hun huizen, wat doet dat met jou als inwoner? Voor je persoonlijk, in het gezin en ook op buurtniveau?  Redden de inwoners het wel of is er (aanvullende) hulp nodig?  De versterkingsopgave levert voor velen stress op. Dit kan eventueel weer leiden tot burn-out, geen energie meer hebben of verlies van werk. Door deelname aan de cursus ga je aan de slag met je gezondheid en de sociaal-emotionele situatie waarin je je bevindt.In 6 bijeenkomsten worden thema’s behandeld om je welbevinden te bevorderen. De cursus is geschikt voor 6-12 deelnemers. De bijeenkomsten zijn op de maandagmiddag van 13.00 tot 15.00 uur, aan de Burgemeester Klauckelaan 16 in Appingedam. Aan de cursus zijn geen kosten verbonden, alleen de koffie en thee zijn voor eigen rekening. De cursus wordt gegeven door twee preventiewerkers van Lentis/CIP/ Preventie & WMO. Bij voldoende aanmeldingen kan de cursus starten op maandag 12 april 2021.

Cursus data: 12 april, 19 april, 26 april en 03 mei, 10 mei, 17 mei  2021. Je kan je hiervoor opgeven via de mail bij info@cadanzwelzijn.nl of bellen naar 0596-745024. Deelname aan deze cursus is gratis, je kan je hiervoor opgeven (tot uiterlijk woensdag 07 april 2021) via Cadanz Welzijn, telefoonnummer 0596-745024 of via de mail info@cadanzwelzijn.nl.

Als we op deze data gezien corona niet live kunnen, dan zullen deze data gebruikt worden om op genoemde tijdstip telefonisch (of ander tijdstip in overleg) contact te hebben met de deelnemers.'

Bron: Cadanz Welzijn (15 maart 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud