Circus Vak land in Middelstum - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Circus Vak land in Middelstum

Vrijdag, 5 juli, zaterdag 6 juli en zondag 7 juli is de circus van Karnivoale  op het terrein van het Hippolytushoes Verzoamelstee neer gestreken.  Een prachtige circustent waar het hele weekend één groot vermaak is voor jong en oud.Vrijdag 5 juli  starten we met het dorpsfeest gebeuren en gaan we om 15:30 uur los met een gezellige kinderen Bingo. Kinderen t/m 13 jaar mogen met de Bingo mee doen. En meedoen is Gratis. Er zijn leuke prijzen te winnen. Vrijdagavond kunnen de oudere jeugd en ouderen los met de gezellige Pub Quiz. De Pub Quiz wordt mede georganiseerd door Peter Goossen, Wim Blanken en Eline Goossen. Ben je 14 jaar en ouder dan zien we jullie graag in ons onderkomen. Teams voor de Pub Quiz bestaande tot 6 personen. Opgave graag voor 1 juli via ons e-mailadres. hippolytushoesverzoamelstee@hotmail.com of via 06-130 30 468.

Zaterdag 6 juli dan is het Karnivoale, 14.30 – 17.30 UUR THEATERVOORSTELLING KARNIVOALE Circus Vakland draait rond de spetterende en ontroerende muzikale Theatershow Karnivoale over een circusfamilie die zich beraadt op haar toekomst. Wat kunnen en willen ze nog? Een gratis show, speciaal gemaakt voor de dorpen van het Hogeland en Eemsdelta, met veel muziek, liedjes en grappen. Met Bekende Groningers Frank den Hollander, Alina Kiers, Harry Niehof, Jan Veldman, Carmen Schilstra en André Gubbels. 19.30-21.30 THEATERVOORSTELLING KARNIVOALE -  21.15 – 22.00. OPTREDEN WADAAP Deze twee hip hoppende apen uit het noorden maken muziek met een lach. De liveshows van WadAap kunnen worden samengevat als een feestje met boodschap. Thema’s als liefde en respect voor de natuur en cultuur slingeren aan je neus voorbij. Het is rap met een zelfkritisch randje en een vette knipoog naar alle mensen die er goed aan zouden doen wad meer naar hun innerlijke aapje te luisteren. Met aardig wad ervaring en bagage op zak als voorprogramma van Talib Kweli (USA), Dope D.O.D. en Fresku en optredens op festivals als Bevrijdingsfestival Groningen, Noorderzon en Grasnapolsky, hebben de twee geleerd dat ze menig mens kunnen roeren en bewegen. Maak je klaar om bij dit alles stil te staan en vervolgens compleet bananas te gaan!

Zondag 7 juli.
CIRCUS SALTO (MIDDAGPROGRAMMA VANAF 13.00 UUR)
Circus Salto geeft twee feestelijke voorstellingen om 13.00 en 15.00 uur voor kinderen en hun (groot)ouders. In de roodgele circustent maak je kennis met krachtige acrobaten, spetterende jongleerkunsten, een hilarische buikspreek act, de hoelahoep en natuurlijk de sprankelende humor van Clown Sander. Entree is gratis! Op het circusterrein kunnen kinderen ook de hele middag meedoen met Circusworkshops. Zoek jouw talent als draadloper, balanceeracrobaat, jongleur, diabolo-artiest of bij het bordje draaien! Alles gratis!

Bron: Hippolytushoes Verzoamelstee (23 juni 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud