Boek Middelstum & Ommelanden bestellen? - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Boek Middelstum & Ommelanden bestellen?

Het is alweer een tijdje geleden dat de actie bij de Plus was afgelopen. Het boek, Middelstum en Ommelanden, wat een succes. Het bracht verbondenheid. Mensen kwamen na vele maanden van het thuis zitten weer met elkaar in contact. Iemand zette op Facebook een eigen plaatjes ruilsite en mensen konden via oproepjes met elkaar ruilen.In het Hippolytushoes hadden ze ook bedacht dat er wel een ruilmiddag/avond kon worden gehouden. De oproep begon na een paar weken met de vraag. Heb je plaatjes dubbel, lever ze dan bij ons in. Onze bewoners oud en jong deden mee. Eerst de eigen boeken vol en al gauw waren onze bewoners van de aanleun appartementen blij en tevreden met hun volle boek. Herinneringen werden op gehaald. Sommige bewoners van het Hippolytushoes vertelden dat hun vader en opa in het boek stonden. Weet jij dit nog, herinner hij het nog. Leuke gesprekken kwamen los. Het was al wel duidelijk dat het boek met de Historische foto’s van Middelstum, Kantens, Toornwerd, Fraamklap en Westerwijtwerd een groot succes was.

Alle plaatjes die dubbel waren werden ingeleverd en het sorteren kon beginnen. Met een grote groep bewoners zijn we aan het sorteren geweest. De grootste klapper kwam toen we nog 2 dozen van de Plus kregen. We hadden zelfs een scheurteam. We kregen steeds meer de vraag of wij nog boeken over hadden. Helaas was dit niet het geval. Mensen die eerst zo iets hadden, van ik hoef geen boek ineens inzagen dat dit toch wel een mooi exemplaar was. Wij wisten niet of er veel plaatjes in aantallen waren van 1 t/m 216. Inmiddels is alles geteld en hebben we al veel mensen blij gemaakt met het aanvullen van hun plaatjes voor het boek. Er zijn nu boeken besteld. Helaas kunnen we deze niet zo aanbieden. U kunt het boek met de plaatjes nu bestellen voor 12.50. Wilt u hem kant en klaar. Dan plakken bewoners de plaatjes voor u in het boek. Dan kost het boek 15.00 . De 2.50 gaat in de pot voor onze bewoners voor weer nieuwe leuke activiteiten.

Wilt u een boek bestellen, dan kunt u dit doorgeven via ons Mailadres, hippolytushoesverzoamelstee@hotmail.com Of kom gezellig een keer bij ons langs op werkdagen tijdens het koffie drinken. Dit doen we tussen 09:30 en 10:30 uur. Besteld u via de mail dan werkt dit als volgt. In de mail zet u uw volledige naam en adres gegevens. Vervolgens krijgt u van antwoordt terug met de info hoe het bestellen van het boek verder gaat. We verwachten dat eind juni de boeken er zullen zijn. Het mooie van de boeken is, dat er geen periode is. Het boek is voor alle momenten. Dus ook voor Sinterklaas en kerst is dit vast een prachtige cadeau.

Bron: Verzoamelstee Hippolytushoes (8 juni 2021)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud