Benefietconcert Vocaal Ensemble Curiosa op 2 juni 2024 - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

Benefietconcert Vocaal Ensemble Curiosa op 2 juni 2024

Vocaal Ensemble Curiosa uit Middelstum geeft op zondagmiddag 2 juni een benefietconcert in de Mariakerk, Pastoriepad 5, te Westerwijtwerd. De opbrengst komt ten goede aan Dorpshuis ’t Moarhoes’ t.g.v. de Dorpsvereniging te Westerwijtwerd.Er wordt een gevarieerd programma gebracht met veel nieuwe stukken, van o.a. Karl Jenkins, Mozart, Antonin Dvorak, Rachmaninov, Elton John en meer, kortom klassiek en modern, oud en hedendaags. Het Ensemble, dat in 2009 is opgericht, bestaat uit 12 enthousiaste zangers en zangeressen, onder leiding van Julia Zaytseva-Koning. Regelmatig geeft het Vocaal Ensemble concerten en benefietconcerten. Ze zijn verbonden aan Stichting Stem dat in Middelstum een door vrijwilligers gerunde inbrengwinkel heeft, genaamd: Koor&Rinkel.

De opbrengst van de inbrengwinkel wordt geschonken aan goede doelen in het dorp en ook in de regio van Middelstum. In eerste instantie aan muziekinitiatieven, want met dat doel is de stichting opgericht, maar vanwege het succes worden ook vele andere doelen gesteund.

Van harte welkom op 2 juni, we kijken er naar uit u/jullie te ontmoeten op dit benefietconcert. Reserveren mag, dat kan via: geschanssema@hetnet.nl of telefonisch: 0595-552763 / 06-28821966.

Parkeren kan bij het dorpshuis, Palenweg 1 of op de parkeerplaatsen aan de Heemweg. De toegang is gratis, wel wordt na afloop een gift gevraagd voor het goede doel.

Bron & foto: Vocaal Ensemble Curiosa (9 mei 2024)
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud