‘Kerstfeest voor iedereen’ in de Rottumer Kerk - Middelstum Info

Menu
Menu
Ga naar de inhoud

‘Kerstfeest voor iedereen’ in de Rottumer Kerk

Ook dit jaar zal op 26 december een kerstfeest voor iedereen gevierd worden in de Rottumer Kerk. Aanvang 19 uur. Iedereen is welkom!Bethlehem
Stichting Rottumer Kerk organiseert het kerstfeest, dat nu alweer voor de 42e keer wordt gehouden in het prachtige kerkje van Rottum. Ooit stond daar een beroemd klooster waar in de kerstnacht Gods lof werd gezongen. En vlakbij Rottum ligt de wierde Bethlehem. Kunt u een betere plaats bedenken om het feest van Jezus’ geboorte te vieren, dan zo vlakbij Bethlehem?


Ouderwets kerstfeest
Toen dominee en mevrouw Ockels meer dan 40 jaar geleden de kerk kochten, was het hun wens dat er elk jaar Kerst gevierd zou worden zoals zij dat kennen uit hun jeugd. Een kerk verlicht met kaarsen, bekende kerstliederen, de kerstboodschap uit de Bijbel, een kerstverhaal en een traktatie. Na afloop staat er warme chocolademelk klaar in dorpshuis Kloosterstee.

Aan de dienst wordt medewerking verleend door ds JW Mout (kerstoverdenking), Johan Ockels (kerstverhaal) en organist Rianne Jacobs. Daarnaast zingen Peter en Esther van Kleef enkele liederen, evenals het zangduo Memory Lane.

Iedereen welkom! Kerstviering Rottumer Kerk, 26 december om 19 uur.

Bron: De Cederborg (18 december 2023) foto van Pixabay rechtenvrije foto's
© Stichting Middelstum-info
Hoofdsponsors van onze website
Terug naar de inhoud